Za tri godine dva puta osvojio milione na lutriji - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Za tri godine dva puta osvojio milione na lutriji

Amerikancu Marku Klarku dvaput je za rukom pošlo ono što većini ljudi ne uspijeva nijednom u životu, budući da je na “greb greb” lutriji u dva navrata dobio po četiri miliona dolara.

Prvi put je do dobitka došao prije tri godine, kada je, isporučujući gorivo na jednu benzinsku pumpu, kupio srećku instant lutrije, sastrugao bar kod i ugledao uputstvo koje je glasilo: “Obratite se službeniku”.

Kako je i predviđeno, službenik je potom sa srećke sastrugao ostatak premaza, a zatim, sa šokiranim izrazom na licu, rekao: “Mark, upravo ste osvojili četiri miliona dolara”.

Kako navodi CNN, Mark je sjeo u svoj kamion i vratio ga u firmu u kojoj je bio zaposlen, i potom otišao do kuće svojih roditelja da im saopštili lijepe vijesti, da bi se nedugo zatim penzionisao.

Međutim, ovog mjeseca je još jednom kupio srećku “greb-greb” lutrije države Mičigen, i ponovo dobio istu sumu.

On kaže da je za struganje upotrebio novčić koji mu je prije desetak godina dao njegov sada pokojni otac, kao i da se zbog toga možda radilo o srećnom novčiću koji mu je pomogao da još jednom dođe do dobitka.

Pedesetogodišnji Klark ističe da ne planira nikakve promene u svom životu, i da će i dalje živeti mirnim penzionerskim životom i baviti se omiljenim hobijem – pecanjem, navodi CNN.

Nezavisne

Danas objavljeno

Kina poslala astronaute u „Nebesku palatu“ u sklopu svemirske misije

Vanja A

Kako vas drugi doživljavaju? Uradite brzi test ličnosti

Vanja A

Četrdeset godina od albuma koji je Džeksonu donio titulu kralja popa

Vanja A

Ostavite komentar