Za srijedu odgođena "Konferencija beba" u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka

Za srijedu odgođena “Konferencija beba” u Banjaluci

Za danas planirana centralna manifestacija “Konferencija beba” odgođena je za srijedu, 26. juna, zbog najavljenih vremenskih neprilika, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. “S obzirom na to da je cilj da u manifestaciji uživaju svi posjetioci, posebno najmlađi, donesena je odluka da bude odgođena”, navedeno je…

Za danas planirana centralna manifestacija “Konferencija beba” odgođena je za srijedu, 26. juna, zbog najavljenih vremenskih neprilika, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

“S obzirom na to da je cilj da u manifestaciji uživaju svi posjetioci, posebno najmlađi, donesena je odluka da bude odgođena”, navedeno je u saopštenju.

Iz ovog ministarstva poručuju da su pripremljeni zanimljivi sadržaji za djecu, kao što su puzijada za bebe, biciklijade i rolerijade za malo starije.

Planirana su i takmičenja za roditelje i bogat fond nagrada, koje su obezbijedili brojni sponzori.

Iz Ministarstva pozivaju sve građane Banjaluke da prisustvuju “Konferenciji beba”, čiji je osnovni cilj da promoviše porodicu i istinske porodične vrijednosti, kao i da ukaže na značaj rađanja.

Manifestacija će biti održana u srijedu, 26. juna, sa početkom u 18.00 časova u banjalučkom parku “Petar Kočić”.

AGENCIJE

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 27.10.2021. godine

Vanja A

Nastavljena sjednica Skupštine grada Banjaluka

M.

Ove ulice u Banjaluci danas bez vode

M.

Ostavite komentar