Za promjenu, Slagalica je dobila pobjednicu - BIGportal.ba
Ex Yu

Za promjenu, Slagalica je dobila pobjednicu

U finalu 156. ciklusa Slagalice znanje su ukrstili Dragan Isailović, koji je učestvovao u više od 50 emisija najpopularnijeg kviza, i Biljana Malinović kojoj je ovo drugo učešće posle više od 10 godina, a koje je ovog puta završila kao najbolja.

Pobednica večerašnje finalne emisije 156. ciklusa Slagalice, Biljana Malinović, diplomirani farmaceut, prvi put se 2011. godine, još kao dvadesetogodišnjakinja, oprobala u ovom kvizu i tada je u konačnom plasmanu osvojila drugo mesto.

Dragan Isailović, njen večerašnji protivnik, stari je znanac gledalaca Slagalice kome je, pak, nedostajalo samo drugo mesto da kompletira sve dosadašnje plasmane. Kako je naveo, na ovaj način se i oprašta od ovog kviza koji mu je pružio bezbroj divnih trenutaka.

U razgovoru sa Biljanom Malinović uoči večerašnje emisije saznali smo da se posle prvog učešća, narednih pet, šest godina redovno prijavljivala za Slagalicu, ali da je nisu pozvali, te je na kraju odustala.

Ali kao što je naglasila na uručenju nagrada, zasluge za njeno ponovno učešće koje je tako uspešno okončala pripale su njenom drugu Dušanu koji ju je prijavio i bio joj najveća podrška.

Osim što se okušala u Slagalici, Biljana se pojavila i u kvizu Stigni me ako znaš, a učešće na pab kvizovima joj je omiljena zabava.

U ovom ciklusu bila jedina takmičarka i izražava iskreno čuđenje zašto se više žena ne prijavljuje.

„Smatram da žene imaju podjednako znanje kao i muškarci, ali većina nema hrabrosti da se prijavi, što mislim da je pogrešno. Trebalo bi što više žena da se prijavljuje. To je verovatno neka blokada i strah da se ne osramote, ali nema potrebe za tim. A možda imaju i manje vremena i više obaveza nego muškarci, pa ne stižu“, dodaje Biljana.

Za učešće u kvizovima, kako kaže, ne priprema se dodatno. Ono što je zanima, to zna i zapamti. U ovom ciklusu joj je najteži protivnik bio u prvoj emisiji, mada su svi ostali bili dobri. Naravo, kao i većini, dešavalo joj se da na kraju emisije ne može da veruje kako nije znala odgovor na neka pitanja, kad zna da zna, ali izgleda da trema ipak uzima danak, kako takmičari često ističu.

„Čini mi se da nisu svi pokazali koliko znaju. Kada razlika počne da se povećava, mnogi se uspaniče i onda ne uspeju da se vrate u igru“, napominje Biljana.

I pre nego što se znalo da će biti konačna pobednica, Biljana kaže da su članovi porodice, rodbina, prijatelji i kolege imali samo reči pohvale za njeno učešće.

„Znala sam da je Slagalica gledana, ali pošto kao farmaceut radim u apoteci, već danima više od polovine pacijenata me prepoznaje i puni su pozitivnih komentara, tako da tek sada shvatam koliko je to omiljen kviz“, naglašava pobednica 156. ciklusa TV slagalice, Biljana Malinović.

Uz čestitke za ostvareni uspeh, ostaje da joj poželimo sreću u Superfinalu.

Danas objavljeno

Veliki Glogovac, čovjek od principa: Ni holivudskim facama nije popuštao

Zeljka

Pet godina od smrti Nebojše: Oni su bili uz njega do poslednjeg trenutka

Zeljka

“Šta vam je? Prvo se smirite”: Anđelka o posjetama PSIHOTERAPEUTU

Zeljka

Ostavite komentar