Za period od 11. do 16. oktobra: Dom zdravlja Banjaluka pripremio plan korona vakcinacije - BIGportal.ba
Banja Luka

Za period od 11. do 16. oktobra: Dom zdravlja Banjaluka pripremio plan korona vakcinacije

Dom zdravlja Banjaluka je pripremio plan vakcinacije protiv virusa korona za period od 11. do 16. oktobra.

U ponedjeljak organizuju “Otvorena vrata” na vakcinalnom punktu u novoizgrađenom objektu mjesne zajednice u naselju Petrićevac sa prvim dozama Sputnik V i AstraZeneca vakcina. Vakcinacija će se obavljati u vremenskom periodu od 12.30 do 19 časova.

“U periodu od 12. do 16.oktobra vršiće za revakcinacija građana na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu mjesne zajednice u naselju Petrićevac. Građani će telefonskim putem biti obaviješteni o terminu revakcinacije”, kazali su u Domu zdravlja.

Navode da pored dosadašnjih punktova za vakcinaciju od 4.oktobra otvoreno još pet punktova u gradskim naseljima.

Punktovi za vakcinaciju protiv virusa korona su otvoreni u sljedećim ambulantama porodične medicine: Poliklinika, Obilićevo, Lauš, Lazarevo i u ambulanti porodične medicine u Platonovoj ulici.

“Ovim putem apelujemo na korisnike usluga navedenih ambulanti da se jave svojim timovima porodične medicine ukoliko žele da budu vakcinisani protiv virusa korona”, kazali su u Domu zdravlja. Dodali su da je pripremljen i raspored rada punktova za vakcinaciju u ambulantama porodične medicine za period od 11.do 15.oktobra.

U ponedjeljak 11.oktobra radiće ambulante Dragočaj, Potkozarje, Verići, Piskavica i Lauš; 12.oktobra ambulante u Vrbanji, Zalužanima, Mišinom Hanu, Lazarevu; 13.oktobra ambulante u Srpskim Toplicama, Karanovcu, Krupi na Vrbasu, Bočcu, Obilićevu; 14.oktobra ambulante u Kolima, Aginom selu, Poliklinici, Golešima; 15.oktobra ambulante u Borkovićima, Bronzanom Majdanu, Stričićima, Boriku (Platon).

“Molimo sugrađane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac, a sve u cilju što bržeg i efikasnijeg provođenja procesa vakcinacije”, zaključili su u Domu zdravlja, piše Srpskainfo.

Danas objavljeno

Odbornici SNSD-a kažnjena – prekršila mjere izolacije

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Plan vakcinacije za period od 18. do 23. oktobra

M.

Zbog kvara na vrelovodu, bez grijanja veći dio grada Banjaluka

M.

Ostavite komentar