Za njom luduju muškarci: Ima 51 godinu, a živi u tijelu 20-godišnjakinje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Za njom luduju muškarci: Ima 51 godinu, a živi u tijelu 20-godišnjakinje

AMERIKANKA Laura Heikkila ima 51 godinu, a svojim tijelom posramila bi i mlađe od 30. Ova lična trenerica oduvijek je bila mršava iako je konzumirala brzu hranu. Svjesna da to nije dobro, 2002. kad je ostala u drugom stanju, počela je voditi računa o zdravlju. “Imala sam manjak samopouzdanja i…

AMERIKANKA Laura Heikkila ima 51 godinu, a svojim tijelom posramila bi i mlađe od 30. Ova lična trenerica oduvijek je bila mršava iako je konzumirala brzu hranu. Svjesna da to nije dobro, 2002. kad je ostala u drugom stanju, počela je voditi računa o zdravlju.

https://www.instagram.com/p/BpP23V5FEvk/

“Imala sam manjak samopouzdanja i osjećala se nezadovoljno u sopstvenoj koži”, prisjetila se Heikkila.

Otkako je počela istraživati svijet fitnessa, zaljubila se u dizanje tegova. Danas stoji iza nadimka Ageless Women i ima više od 29 hiljada fanova, a najviše joj se dive, tvrdi, muškarci.

“Dobijam upite za dejt, neki mi govore da su u mene zaljubljeni, ali već 20 godina sam u srećnom braku i Jay je jedini muškarac kojem pridajem pažnju”, izjavila je.

Laura je tek s 35 godina otkrila strast prema vježbanju i zdravoj hrani.

“U dvadesetim i ranim tridesetim godinama bilo mi je jednostavno održavati težinu i nikad nisam vodila računa o zdravlju. Kad sam otkrila dizanje tegova i kako to mijenja moje tijelo, jednostavno nije bilo povratka. Vodim aktivan život, puno putujem i pomažem drugim ženama da vrate vjeru u sebe”, priznala je Heikkila.

Iako je najčešće pitaju ima li zaista 51 godinu, uvjerava da joj cilj nije osvajati simpatije muškaraca, nego biti podrška drugim ženama koje nemaju samopouzdanja. 

“Danas sam svjesnija svog tijela nego u dvadesetima. Ponosna sam na svoje godine. Svako može napraviti promjenu, treba samo početi manjim, zdravim navikama. Izbjegavajte procesiranu hranu, ne izgladnjujte se i koncentrišite se na vježbe tegovima, a ne kardio”, savjetuje.

Danas objavljeno

Namjerno kašljao na bivšu suprugu, zarazio je koronom pa će na robiju

Vanja A

Pobjegla tri leoparda – safari park prećutao

Zeljka

Priča koja je dirnula Srbiju: Sreća samohranog oca kada mu je ćerka konačno progledala

Zeljka

Ostavite komentar