Za njim uzdiše cijeli svijet, a on ljubi Srpkinju Tatjanu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Za njim uzdiše cijeli svijet, a on ljubi Srpkinju Tatjanu

Španski glumac Pedro Alonso (48) domaćoj publici verovatno najpoznatiji kao Berlin iz serije “La casa del papel”

Španski glumac Pedro Alonso (48) domaćoj publici verovatno najpoznatiji kao Berlin iz serije “La casa del papel”, a njegovo srce već dugo pripada jednoj Srpkinji, rodom iz Svilajnca.

Glumac rođen u Vigu, diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umetnosti u Madridu. Iako je zahvaljujući popularnoj seriji preko noći postao zvezda, Pedro nema preteranih ambicija da glumi u blokbasterima i gradi svoju glumačku karijeru, već želi da uživa u životu.

Između ostalog on najviše uživa slikajući u tandemu sa svojom devojkom srpskom umetnicom Tatjanom Đorđević.

 – Nije mi da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu – rekao je za hrvatsku “Gloriju” Alonso.

– U mladosti sam bio vrlo depresivan, a u 33. sam se naprosto slomio. Nisam verovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam da napravim veliki rez i promenim svoj život. Kao mladić sam hteo sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim da radim sporo i temeljno, tako zaista uživam – objašnjava glumac.

Umesto glumi, poslednjih meseci više se posvetio drugim interesovanjima, a to su trenutno pisanje i slikarstvo i uskoro bi trebao da objavi njegov debitantski roman.

Knjiga će biti opremljena brojnim ilustracijama koje je naslikao sa svojom devojkom,  hipnoterapeutkinjom Tatjanom Đorđević, čije je umetničko ime Tixie Jambass.

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar