Za neiskorišćene festivalske ulaznice zamjenske ili povraćaj novca - BIGportal.ba
Ex Yu

Za neiskorišćene festivalske ulaznice zamjenske ili povraćaj novca

Vlada Srbije utvrdila je osnov za zamjenu ulaznica za kulturno-umjetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije, odnosno za nadoknađivanje njihove vrijednosti, navodi se u Uredbi koju je objavio Službeni glasnik.

Uredba se odnosi na neiskorišćenje ulaznice za koncert, festival, priredbu ili drugu kulturno-umjetničku manifestaciju koja je otkazana usljed pandemije COVID-19.

Kupcu neiskorišćene ulaznice organizator manifestacije može ponuditi da je iskoristi prilikom narednog održavanja manifestacije ili da je iskoristi za neku drugu manifestaciju koja ima istog organizatora, a za koju cijena ulaznice nije niža od cijene neiskorišćene.

Ako kupac prihvati ovakvu ponudu, organizator manifestacije izdaje mu zamjensku ulaznicu.

Ovakvu ponudu organizator daje bez obzira da li su ulaznice kupljene kod njega ili kod posrednika.

Zamjensku ulaznicu kupac može da iskoristi u periodu od godinu dana od objavljivanja ponude, a najkasnije do 31. decembra sljedeće godine.

Ukoliko se kupac odluči za povraćaj iznosa koji je platio za neiskorišćenu ulaznicu organizator ima obavezu da povraćaj novca izvrši za najviše 14 dana.

Nezavisne

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar