Za muške magazine je "bomba", za modne agencije nije dovoljno mršava - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Za muške magazine je “bomba”, za modne agencije nije dovoljno mršava

Kamil Kostek (29) model je za kupaće kostime i magazin “Sports ilustrejted” (Sports Illustrated) prepoznao je u njoj ono što modne agencije nisu.

Amerikanka, poljskog i irskog porekla, sarađivala je sa nekoliko modnih brendova i bila u njihovim kampanjama, ali nije mogla da nađe modnu agenciju koja će je zastupati. Sve odreda govorile su joj da nije dovoljno mršava.

Kada je “Sports ilustrejted” za svoje izdanje sa kupaćim kostimima napravio otvoren poziv, Kamil je snimila video-materijal u kojem je podelila svoje iskustvo i prijavila se. Dopala im se, pojavila se na pisti na reviji kupaćih kostima tokom leta 2017. godine a sledećeg meseca prvi put se pojavila u ovom izdanju.

Kamil je izabrana od 5000 prijavljenih devojaka i ponovo je za ovaj magazin radila reviju kupaćih kostima i naredne godine.

Od tada, mnogi muški magazini nazivaju je “američkom bombom” i “seks-simbolom” zbog njene plave kose i oblina, a magazin “Maksim” (Maxim) uvrstio ju je čak među 100 najatraktivnijih žena na svetu 2019. godine.

U vezi je sa Robom Gronkovskim, igračem američkog fudbala, i žive u Masačusetsu i na Floridi. On je imao zavidnu karijeru u NFL, a kako su tada pisali američki mediji koji prate sport: “Ona teško da može nekoga da ostavi ravnodušnim. Ukusi su različiti, ali njoj manu baš treba da tražite. I tražite, i tražite”.

Kamil se inače bavi i plesom, ima svoj plesni studio, a radi i kao TV lice u segmentu šo-ubiznisa.

Od 2019. godine Kostek obilazi američke univerzitete i koledže i drži predavanja na temu prihvatanja sebe i svog tela, deleći svoje iskustvo.

Danas objavljeno

Obožava Tolkina i živi kao Hobit – potrošio je životnu ušteđevinu da bi postao lik iz fantazije

Zeljka

Dženifer Lopez i Ben Aflek u romantičnoj šetnji: Nakon glamuroznih toaleta sada u urbanom i udobnom

Zeljka

Žustra rasprava: Da li je u redu rađati dijete poslije 60. godine?

Zeljka

Ostavite komentar