Za informacije na dlanu instalirajte Nestro mobilnu aplikaciju! - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Za informacije na dlanu instalirajte Nestro mobilnu aplikaciju!

U cilju unaprijeđenja usluga NESTRO PETROL je kreirao mobilnu aplikaciju Nestro kako bi nadogradio i poboljšao komunikaciju sa svojim klijentima

Aplikacija kao komunikacioni kanal uz oficijalni sajt i društvene mreže, sigurno je neophodna u trenutku kada su pametni telefoni postali neizostavnim djelom naših života.

Fokus Nestro aplikacije je klijent, te je cilj bio olakšati i ubrzati pristup korisnim informacijama, koje mogu relaksirati donošenje odluka i pri tom uštedjeti vrijeme korisnicima.

Nestro aplikaciju možete preuzeti besplatno, na vaše IOS i Android mobilne telefone.

Nestro mobilna aplikacija sadrži sve potrebne informacije za što udobniju vožnju bilo da se radi o kraćoj vožnji ili o dužem putu. Aplikacija prikazuje lokacije Nestro benzinskih stanica na mapi, omogućava navigaciju ka najbližem maloprodajnom objektu u odnosu na trenutnu lokaciju, prikazuje stanje na putevima, graničnim prelazima kao i vremenske uslove.

Takođe, aplikacija nudi mogućnost da istražite sve usluge koje nude Nestro benzinske stanice, marketinške promotivne aktivnosti i akcije kreirane na osnovu potrebe kupaca.

Još jedna pogodnost koju nudi aplikacija jeste virtuelna kartica lojalnosti, koja u potpunosti mjenja fizičku karticu. Dovoljno je da instalirate aplikaciju, registrujete svoju postojeću karticu ili kreirate novu i spremni ste za sakupljanje bonusa!

Za informacije na dlanu instalirajte Nestro mobilnu aplikaciju!

Danas objavljeno

STIŽU VELIKE ZVIJEZDE Ovo će biti NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE, koji će Banjaluka dugo da pamti

Vanja A

Na Nestru osvoji Golf 8!

Zeljka

Uz Addiko Mobile nagradnu igru do atraktivnih zimskih nagrada

Vanja A

Ostavite komentar