Za Fond solidarnosti Republike Srpske 100.000 KM od NLB Banke Banja Luka - BIGportal.ba
PR Oglasi

Za Fond solidarnosti Republike Srpske 100.000 KM od NLB Banke Banja Luka

Pridružujući se nastojanju većine poslovnih subjekata i građana Republike Srpske u sanaciji posljedica epidemije virusom korona, NLB Banka Banja Luka uplatila je donaciju u iznosu od 100.000 KM u Fond solidarnosti Republike Srpske.

Republika Srpska je svojim dosadašnjim mjerama za suzbijanje širenja pandemije i za sanaciju posljedica izazvanih virusom korona značajno doprinijela da se spriječe dalje štetne posljedice na zdravstveni sektor, privredu, i društvo u Republici Srpskoj. Fond solidarnosti pokazao se kao dobro rješenje u saniranju posljedica poplava koje su zadesile našu zemlju prije 6 godina, i sigurni smo da će u ovoj situaciji pomoći onima koji su direktno ili indirektno pogođeni negativnim posljedicama pandemije. To se najviše odnosi na privredne subjekte koji su najviše pogođeni mjerama restrikcije, i njihove zaposlene.  

Pored učešća u nabavci respiratora za Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, i kliničke centre u Mostaru i Sarajevu, zajedno sa drugim bankama, NLB Banka Banja Luka se opredijelila za ovaj najefikasniji sistem pomoći ugroženima. Pogođeni ovom krizom, privredni subjekti i zaposleni, su istovremeno i komitenti ove Banke, i na ovaj način želimo učestvovati sa drugima u djelimičnom rješavanju njihovih problema. Pored donacija, Banka će najveći doprinos pružiti tako što će odobravati mjere moratorijuma, grejs perioda, i druge mjere za olakšavanje povrata kredita u skladu sa Odlukom Agencije za bankarstvo Republike Srpske.

Danas objavljeno

Telemach Fondacija: U utorak u 11:00h počinju Job Lab radionice za srednjoškolce u Banja Luci

Vanja A

Kada Addiko banka slavi, svi su na dobitku: Rata 95 KM za kredit u iznosu 5.000 KM

Zeljka

U Banjaluci OTVORENA 28. MOJ MARKET TRGOVINA

Zeljka

Ostavite komentar