Za društvo je potrebno troje - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Za društvo je potrebno troje

Auto-putevi nam služe da na brz i efikasan način stignemo do željene destinacije.

Oni su kreirani tako da obezbeđuju veliku frekvenciju prolaznosti vozila uz minimizovanje rizika od saobraćajnih incidenata. Međutim, sudari se dešavaju.

Naravno, gotovo uvek je ljudski faktor taj koji je uzročnik neželjenih situacija, a upravo se to desilo na izlazu auto-puta u Džordžiji, gde su tri vozila u isto vreme pokušala da prođu kroz suženje.

Fotografije incidenta je napravila policija Sendi Springsa, na kojima se jasno može videti da su tri vozila u isto vreme pokušala da prođu izlaz između betonske barijere i žute pregrade.

Nema povređenih a čitava stvar je pod istragom. Ono što možemo da vidimo GMC Savannu u „sendviču“ između novog Mustanga i GMC Acadije.

Šteta je definitivno počinjena a čini se da je najgore prošao Mustang, čija se hauba iskrivila i otvorila, što jasno sugeriše da je stradalo i prednje krilo. GMC Savanna je takođe pretrpela oštećenje prednjeg krila, a očigledno je oštećen i pokazivač pravca. Acadia je definitivno prošla najbolje, ali sigurno i tu ima ogrebotina i ulubljenja.

U ovakvim situacijama je najbolje povući se, i sigurno je da bi sva tri vozača to uradila kada bi mogla da vrate vreme unazad. Nikada ne znate na kakvog „fajtera“ na putu ćete naići, „beskompromisnog trkača“ koji živi za to da bude ispred drugih. Šta ono reče Dositej Obradović o budalama?

Vrele Gume

Danas objavljeno

Formula 1 i Indy Car: sličnosti i razlike

Vanja A

Hyundai vidi budućnost sa vodonikom

Vanja A

Lamborghini najavio veliki povratak klasika

Vanja A

Ostavite komentar