27. Marta 2019.

ZA ČAS POSLA DO DEZERTA

Big Portal

Sastojci

  • 2 jaja
  • 100 gr kokosovog brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • 250 gr margarina
  • brašno
  • 6 šolja vode
  • 8 šolja šećera

Priprema

Vodu sa šećerom prokuvajte. Kokosovo brašno, jaja, margarin i prašak za pecivo izmješajte, pa lagano dodajte brašno. Ne previše, jer tijesto ne smije biti previše tvrdo, ali ni mekano. Pazite da vam se ne lijepi za ruke. Praviti male kuglice, zatim ih oblikujte i prilijepite mali na rendu (okruglasti, bodljavi dio). Redajte u tepsiju i pecite dok ne dobiju finu braon boju. Nakon što urmašice budu pečene prespite peko njih šerbe od vode i šećera. Ohladite i poslužite.

Prijatno!

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare