Za bivšom svekrvom Adrijane Lime se svi okreću gdje god se pojavi - BIGportal.ba
Ex Yu

Za bivšom svekrvom Adrijane Lime se svi okreću gdje god se pojavi

Leposava Jarić, majka našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića i bivša svekrva Adrijane Lime, i u sedmoj deceniji izgleda odlično.

Majka čuvenog sportiste Marka Jarića, osim besprekornog izgleda ima i držanje, harizmu, a u javnosti je veoma retko viđamo.

Leposava Jarić je inače majka troje uspešne dece – dvojice sinova i ćerke.

Dok su sinovi Marko i Nikola krenuli očevim stopama i postali dobro plaćeni košarkaši, ćerka Tamara bavi se modom i zapažena je u modnom svetu u inostranstvu. Želja joj je da se etablira kao dizajner u Srbiji. Trenutno živi u Americi, gde su joj se i braća skućila, stoga ne čudi što svekrvu Adrijane Lime najčešće možemo videti sa koferom u ruci, prenosi Story.rs.

Budući da joj deca i unuke Sijena i Valentina mnogo nedostaju, Leposava gotovo svakog meseca putuje za Majami, kako bi vreme provela sa njima, a nije tajna da je ćerke starijeg sina naprosto obožavaju. Ništa manje simpatije prema Leposavi ne gaji ni bivša snaja, top model Adriana Lima, koja je svojevremeno čak volela sa svekrvom i da letuje. Zove je nadimkom koji su joj njene ćerke dale – Ziza i gotovo nikada ne preskače da istakne koliko joj je draga.

Mišljenje o majci bivšeg izabranika menekenka nije promenila ni po razvodu od njega. Uvek je lepo dočeka u svom domu, a povremeno sa njom, Markom i ostatkom njihove porodice voli da obeleži i praznike. Leposava ne krije da joj je razlaz njenog sina i snaje teško pao, ipak pomirila se sa činjenicom da do pomirenja između njih neće doći.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ella Dvornik se pohvalila novim grudima: “Hvala Srbija, dobar je dekolte”

Vanja A

Ostavite komentar