13. Aprila 2022.

YouTube se oporavlja

Big Portal

Panel sa strane, koji omogućava pristup različitim elementima, kao što su linkovi ka kanalima na koje ste pretplaćeni, trending video, Library sa istorijom pretrage i drugim opcijama, je nestao. Problem je na sajtu postojao tokom nekoliko sati, prema navodima korisnika na Twitteru.

Pored toga, neki korisnici su imali problema da reprodukuju YouTube video na svojim televizorima, kao i da streamuju na svojim gejming konzolama.

Meni sa nalozima, koji omogućava menjanje naloga, upravljanje podešavanjima i pregled sopstvenog kanala, takođe je bio pokvaren. Korisnici su i dalje mogli da pregledaju video sadržaj sa početne stranice i iz pretrage.

YouTube tada još uvek nije objavio da su svi problemi rešeni, ali izgleda da je u međuvremenu smanjen broj žalbi od strane korisnika. Kompanija je istakla da je svesna problema koji su se pojavili i da radi na ispravci.

https://twitter.com/TeamYouTube/status/1514029517198692353

Oko dva sata posle ponoći, po našem vremenu, YouTube je istakao da je problem ispravljen i da bi korisnici trebalo da ponovo imaju pristup sajtu, da mogu da se prebacuju između naloga i vrše navigaciju kroz sve delove sajta.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare