YouTube Music će vam uskoro omogućiti da sačuvate svoj queue kao plejlistu - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

YouTube Music će vam uskoro omogućiti da sačuvate svoj queue kao plejlistu

Malo po malo, YouTube Music je doneo mnoge korisne funkcije sa sada nefunkcionalnog servisa Play Music.

I ovaj trend se nastavlja jer YouTube Music preuzima još jednu funkciju Play muzike koja olakšava čuvanje pesama u koje ste stavili u Queue.

Kako je primetio 9to5Google, YouTube Music uvodi novo dugme „sačuvaj“ u aplikaciji koje vam omogućava da sačuvate red pesama (queue) kao plejlistu. Kada puštate album ili plejlistu, na ekranu YouTube Music Now Playing se prikazuje kartica „Sledeće“ u donjem levom uglu koja otkriva listu predstojećih pesama. Novo dugme za čuvanje pojavljuje se na kartici Next Up i omogućava korisnicima da sačuvaju ceo red pesama kao listu pesama sa nekoliko dodira.

Dodirom na dugme „sačuvaj“ otvara se dijalog „Dodaj na listu za reprodukciju“, koji vam omogućava da sačuvate red na jednoj od postojećih lista za reprodukciju ili da kreirate novu. Ova funkcija bi takođe trebalo da radi na radio redovima.

YT.gif

Novo dugme za čuvanje na kartici Sledeće nije počelo da se širi globalno, već je tek počelo da stiže nekim korisnicima. Najverovatnije je to uvođenje na strani servera jer nije bilo dostupno na najnovijoj verziji YouTube Music-a.

YouTube Music je nedavno dobio novi vidžet koji vam omogućava da pristupite kontrolama reprodukcije i nedavno reprodukovanim numerama direktno sa početnog ekrana. Aplikacija je takođe uvela novi filter za bolje raspoloženje “Energize,” koji će vam pomoći da povećate energiju kada imate dug dan ili se osećate nemotivisano. Druge značajne funkcije koje je YouTube Music dobio u poslednjih nekoliko meseci uključuju besplatnu reprodukciju u pozadini u odabranim regionima, plejliste koje generiše zajednica, vidžet Material You i još mnogo toga.

Benchmark.

Danas objavljeno

Whatsapp navodno testira veb verifikaciju u dva koraka, pozadinu za ćaskanje za glasovne pozive

Vanja A

Lansiranje Google Pixel 6a i Pixel Watch-a najavljeno za događaj Google I/O 2022 u maju

Vanja A

Predstojeći iMac Pro će imati nadograđeni M1 Max čipset sa 12 CPU

Vanja A

Ostavite komentar