YouTube je znatno olakšao prijavljivanje na TV-u - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

YouTube je znatno olakšao prijavljivanje na TV-u

YouTube na TV-u je odličan način za konzumiranje sadržaja, ali daleko od toga da je lak za prijavu kao njegovim mobilnim ili web servisima.

Na sreću, Google je pratio želje korisnika i sa novom godinom zaokružuje gomilu novih funkcija i podešavanja koje je implementirao u poslednjih nekoliko meseci. Najvažniji od svih? Pa, više ne morate da kucate svoj nalog i lozinku koristeći tastaturu na ekranu na TV-u.

Ako su vaš telefon i TV povezani na istu Wi-Fi mrežu, možete da nastavite sa procesom prijavljivanja tako što ćete otvoriti YouTube aplikaciju na telefonu. Ovo funkcioniše čak i sa iPhone uređajima i čini proces prijavljivanja mnogo lakšim. Guglu je trebalo punoo vremena da ovo shvati, ali bolje ikad nego nikad. Ranije ste već mogli da koristite veb pregledač da biste se prijavili, ali učiniti to direktno u YouTube aplikaciji je još zgodnije.

Još jedno malo, ali lepo podešavanje je da birač kvaliteta sada dinamički pokazuje kvalitet u kojem se video reprodukuje (SD, HD, 4K ili 8K). Ovo će vam uštedeti dodatni korak otvaranja birača da biste proverili da li se reprodukuje u kvalitetu koji želite. Google takođe kaže da emitovanje sa vašeg telefona sada nudi potpuno isto iskustvo koje biste dobili kada biste pokrenuli video iz same YouTube aplikacije vašeg TV-a.

YTtekst.jpg

Meni titlova je takođe ažuriran kako bi pružio ono što Google naziva „najboljim mogućim iskustvom“. YouTube vam sada omogućava da podesite niz podešavanja, od fonta i veličine fonta do pozadine i boje prozora, sve bez napuštanja reprodukcije videa.

Na kraju, Google je u paket takođe stavio ažuriranu verziju svog pretraživača koji omogućava reprodukciju muzike u pozadini i poboljšava oporavak od gubitka mreže.

Google je već implementirao sve gorepomenute funkcije i podešavanja, tako da ih sada možete koristiti u YouTube aplikaciji na svom TV-u, javlja Android police.

Benchmark.

Danas objavljeno

50 godina Atarija

Vanja A

Hisense predstavio nove OLED televizore

Vanja A

Odbrojani dani originalnog Overwatcha – stiže Overwatch 2

Vanja A

Ostavite komentar