YouTube dodaje sjajnu novu funkciju koja olakšava pronalaženje novog sadržaja - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

YouTube dodaje sjajnu novu funkciju koja olakšava pronalaženje novog sadržaja

YouTube je počeo sa uvođenjem nove funkcije kako bi pomogao korisnicima da „otkriju nove kreatore i svež sadržaj“ na svojoj platformi.

 Kartica „Novo za vas“ je sada dostupna na YouTube stranici na svim uređajima — uključujući Android telefone i pametne televizore vodećih brendova.

Da biste isprobali personalizovanu funkciju, sve što treba da uradite je da dodirnete „Novo za vas“ na traci tema, prenosi Android central. Ako ne vidite traku tema na svom telefonu, pokušajte da osvežite početnu stranicu YouTube-a. Može se pojaviti i upit „Novo za vas“ dok se krećete kroz fid u aplikaciji za mobilne uređaje. Nepotrebno je reći da nećete moći da vidite novu karticu ako niste prijavljeni na svoj Google nalog.

Pored video snimaka koji se odnose na teme koje vas zanimaju, nova kartica će takođe preporučiti sadržaj koji se može malo razlikovati od onoga što obično gledate na YouTube-u. Na neki način je prilično slična stranici „Za tebe“ na TikToku.

Najavljujući ovu funkciju, Meaghan iz TeamYouTube-a je napisala u postu na stranici podrške za YouTube pomoć:

Rekli ste nam da želite da vidite nove kreatore i nove video snimke nakon što shvatite svoje preporuke, pa se nadamo da će ova nova opcija održavati stvari svežim, a istovremeno pomaže kreatorima da se povežu sa novom publikom!”

Funkcija „Novo za vas“ dolazi manje od mesec dana nakon što je YouTube predstavio nove titlove i audio alatke za poboljšanje pristupačnosti na svojoj platformi. YouTube je takođe nedavno olakšao nastavak gledanja nedovršenih video zapisa sa vašeg telefona na računaru pomoću nove opcije „Nastavi sa gledanjem“ u YouTube web mini plejeru.

B92.

Danas objavljeno

Samsung završava proizvodnju Galaxy Note20, bez planova za model za 2022.

Vanja A

Dosadio vam je Google? Pretražujte preko ovih alternativa

Vanja A

Spotify testira video feed nalik TikTok-u kako bi vam pomogao da otkrijete novu muziku

Vanja A

Ostavite komentar