YouTube bi vam uskoro mogao dozvoliti da koristite loop opciju i za video poglavlja - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

YouTube bi vam uskoro mogao dozvoliti da koristite loop opciju i za video poglavlja

U maju 2020. Google je predstavio novu funkciju za YouTube pod nazivom video poglavlja (chapters).

Kao što ime sugeriše, poglavlja video snimaka razlažu YouTube video na komade, što olakšava prelazak na određene delove datog video zapisa bez potrebe da premotavate ceo snimak. Ova funkcija je od velike pomoći kada gledate dugačke video zapise jer vam omogućava da brzo pređete kroz nebitne delove. A sada će postati još korisnije sa novim režimom ponavljanja.

Rastavljanje APK-a često može da predvidi funkcije koje mogu stići u budućem ažuriranju aplikacije, ali je moguće da bilo koja od funkcija koje ovde pominjemo možda neće biti u budućem izdanju. To je zato što ove funkcije trenutno nisu primenjene u živoj verziji i programeri mogu da ih povuku u bilo kom trenutku u budućoj verziji.

YouTube verzija 17.01.36 je nedavno predstavljena u Google Play prodavnici i XDA-Developers ekipa je unutar APK-a pronašla nove nizove za režim ponavljanja za video poglavlja.<string name=”chapter_repeat_on”>Chapter repeat is on</string>
<string name=”chapter_repeat_turn_off”>Turn Off</string>Iako je “loop” opcija već dugo u YouTube video zapisima, trenutno ne postoji način da se “loop-uje” samo određeni deo videa. Ovo je mesto gde ovaj režim ponavljanja poglavlja ulazi u igru jer će omogućiti korisnicima da pogledaju jedno poglavlje video snimka ponovo koliko puta žele bez potrebe da ručno povlače klizač ili ponavljaju ceo video. Mogućnost ponavljanja ili ponavljanja video poglavlja može biti od velike koristi pa verujemo da mnogi željno očekuju ovako nešto.

Imajte na umu da je mogućnost ponavljanja poglavlja YouTube video snimaka još uvek u razvoju i da još uvek nije dostupna korisnicima. Pažljivo ćemo pratiti situaciju i obavestiti vas ako dobijemo nove detalje.

Benchmark.

Danas objavljeno

Integrisana grafika na Ryzen 7000 procesorima neće biti dovoljna za gejming

Vanja A

3 stvari koje mora da ima svaki telefon od 200 evra

Vanja A

Kupljena jedna od najvrednijih softverskih kompanija – za više od 60 milijardi dolara

Zeljka

Ostavite komentar