XPG predstavio DDR4 RGB memorijske module SPECTRIX D50 sa ROG sertifikatom - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

XPG predstavio DDR4 RGB memorijske module SPECTRIX D50 sa ROG sertifikatom

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije koji bilježi brz rast, u svom portfoliju ima DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG. DDR4 RGB memorijski modul koji je sertifikovala firma Republic of Gamers (ROG) posebno je konfigurisan za rad sa matičnim pločama ROG za beskompromisne performanse u igricama. Podržava i Intel® XMP za jednostavno overklokovanje i nudi RGB osvetljenje za impresivno uživanje u igricama.

Performanse „plug and play“ i overklokovanje 

DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG prošli su stroge ROG-ove testove overklokiranja i kompatibilnosti, osiguravajući optimalne performanse sa matičnim pločama ROG Intel® DDR4. To znači da korisnici proizvoda ROG mogu da uživaju u izvrsnim performansama do 3600 MHz i 5-postotnom unapređenju takta bez straha oko kompatibilnosti. DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG kompatibilni su i sa matičnim pločama koje podržavaju Intel® XMP 2.0 za lako overklokiranje bez potrebe za odlaskom u BIOS.

Elegantna lepota igranja 

Za uživanje u igrama DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG imaju programabilno RGB osvetljenje koje se može lako kontrolisati putem aplikacije ROG AURA SYNC.  RGB osvetljenje usklađeno je sa diskretnim i elegantnim dizajnom modula kog karakterišu jednostavni obrisi i čiste linije.

Pročitajte i:  XPG prvi overklokovao DDR5 memoriju na 8,118 MT/s

Doživotna garancija

DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG sastavljeni su od čipova visokog  kvaliteta pa nude maksimalan kvalitet i pouzdanost. Za dodatno ugodno korišćenje, modul dolazi sa doživotnom garancijom. DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 sa sertifikatom firme ROG biće dostupni u dvokanalnom kompletu (2 x 8 GB).

Izvor: PCPress

Danas objavljeno

Ključni čovek Twittera podnio ostavku

Vanja A

Igraju “Squid Game” u stvarnom životu – s dvije bitne razlike

Vanja A

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Ostavite komentar