Xiaomi zvanično potvrdio da Mi Mix 4 neće biti kreiran - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi zvanično potvrdio da Mi Mix 4 neće biti kreiran

Kada je Xiaomi održao svoju prezentaciju prošle nedelje, mnogi su očekivali Mi Mix 4 telefon sa 5G mogućnostima, ali je umesto njega predstavljen Mi Mix Alpha koncept telefon. U međuvremenu, određeni dojavljivači su sugerisali da Mi Mix 4 ipak stiže, nudeći i screenshotove uređaja kao dokaz. Bilo je i onih koji su bombardovali Xiaomi pitanjima o dodatnim telefonima, a sada je zvaničnik proizvođača iz Kine odlučio da pojasni neke stvari.

Menadžer za promociju Xiaomi brenda je jasno istakao da će postojati samo Mi Mix Alpha i da u pripremi ne postoji nijedan drugi Mi Mix telefon. Onim nezadovoljnim fanovima, koji su se požalili na činjenicu da je Xiaomi predstavio “samo” dva telefona, odgovoreno je da je tokom prezentacije mogla da se vidi i najava za MIUI 11, kao i još jedan TV uređaj.

Xiaomi je uvek koristio Mix liniju za predstavljanje naprednih tehnologija – od prvog Mi Mix modela bez okvira na tri strane, do Mi Mix 3 modela da slajder dizajnom i 5G modemom. Posmatrajući liniju iz ovog ugla, Mi Mix Alpha takođe unosi revoluciju sa 108MP kamerom i 180% screen-to-body odnosom. Ipak, telefon neće biti dostupan svima, što zbog svog konceptualnog karaktera, tako i zbog cene koja iznosi oko 2800 dolara.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Gigabyte je prikazao Project Cielo – sopstveni modularni PC desktop sistem

Vanja A

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

Ostavite komentar