Xiaomi sprema 100W Super Charge Turbo tehnologiju - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi sprema 100W Super Charge Turbo tehnologiju

Xiaomi je spreman za objavu sopstvene tehnologije za brzo punjenje. Popularni kineski brend bi sutra trebalo da ozvaniči Super Charge Turbo tehnologiju, kada će biti poznati i zvanični detalji o tome šta ona donosi. U međuvremenu, Bin Lin (suosnivač i predsednik kompanije) je objavio video koji demonstrira novu tehnologiju.

Super Charge Turbo će biti najbrža svetska flash tehnologija punjenja, nudeći 100W opciju brzog punjenja preko kabla. Tehnologija omogućava da se telefon sa baterijom kapaciteta 4000mAh napuni do vrha za samo 17 minuta. Ovo je značajno brže od bilo čega što aktuelna rešenja punjenja nude. Huawei 55W SuperCharge tehnologija za Mate X omogućava da se 4500mAh baterija uređaja od 0 do 85% napuni za 30 minuta.

Trenutno, Xiaomi nudi samo nudi do 27W brzo punjenje preko kabla za telefone. Međutim, čak se i premijum Mi 9 model isporučuje samo uz 18W punjač u pakovanju. Da li ćemno videti neki pemijum Xiaomi telefon opremljen novim Super Charge Turbo punjačem tokom ove godine, ostaje da se vidi.

Izvor: MySmartPrice

Danas objavljeno

Ubisoft najavljuje Avatar: Frontiers of Pandora igru

Vanja A

Microsoft će do 2025. godine nuditi podršku za Windows 10

Vanja A

Prve fotografije narednog iPad mini tableta

Vanja A

Ostavite komentar