Xiaomi prodao milion Mi Band 4 uređaja za osam dana - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi prodao milion Mi Band 4 uređaja za osam dana

Xiaomi je ranije ovog meseca predstavio Mi Band 4 pametnu narukvicu sa displejom u boji i boljim prepoznavanjem fitnes i sportskih elemenata.

Xiaomi je ranije ovog meseca predstavio Mi Band 4 pametnu narukvicu sa displejom u boji i boljim prepoznavanjem fitnes i sportskih elemenata. Mali nosivi uređaj je impresirao tržište Kine, tako da je tokom prvih osam dana od dostupnosti prodato preko milion Mi Band 4 uređaja.

Ostatak sveta još nije dobio Mi Band 4, koji će biti objavljen 26. juna globalno, a u Evropi će se prodavati kao Mi Smart Band 4.

Xiaomi izveštava da je u jednom trenutku imao preko 5000 porudžbina po satu, što Mi Band 4 čini najbrže prodavanim kompanijinim nosivim uređajem do sada. Pametna narukvica ima veći OLED ekran sa boljom rezolucijom, 2.5D zakrivljeno staklo, brojne funkcije, kao i radni vek baterije od 15 do 20 dana.

Osnovna cena za Mi Band 4 u Kini iznosi oko 21 evro, dok NFC varijanta košta oko 30 evra. Kada su konkretne cene u Evropi u pitanju, Mi Store u Španiji i Italiji će uređaj nuditi po ceni od 35 evra.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Samsungov Tizen OS će uskoro raditi na mnogo više televizora drugih brendova

Vanja A

Četiri rakete Sojuz biće lansirane 2022. godine

Vanja A

Apple macOS Monterey dostupan za preuzimanje

Vanja A

Ostavite komentar