Xiaomi priprema Mi 10 Pro Plus - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi priprema Mi 10 Pro Plus

Nakon objave Xiaomi Mi 10 serije u februaru, glasine sada sugerišu da kineska kompanija sprema još jači model telefona – Xiaomi Mi 10 Pro Plus. Pojavio se marketinški materijal za Mi 10 Pro Plus, koji otkriva neke od glavnih karakteristika telefona. Za razliku od aktuelnog Mi 10 Pro telefona, “Plus” model će imati…

Nakon objave Xiaomi Mi 10 serije u februaru, glasine sada sugerišu da kineska kompanija sprema još jači model telefona – Xiaomi Mi 10 Pro Plus.

Pojavio se marketinški materijal za Mi 10 Pro Plus, koji otkriva neke od glavnih karakteristika telefona. Za razliku od aktuelnog Mi 10 Pro telefona, “Plus” model će imati povećanu stopu osvežavanja ekrana od 120Hz.

Telefon će pokretati Snapdragon 865 čipset, sa podrškom za 5G konekciju u standalone (SA) i non-standalone (NSA) modovima.

Kada su u pitanju kamere, Mi 10 Pro Plus će zadržati 108MP senzor za glavnu kameru. Međutim, očekuje se nadogradnja telefoto senzora, dok poster otkriva da će telefon moći da podržava do 12x optičko zumiranje.

Pored toga, pominje se da će Mi 10 Pro Plus podržavati do 65W brzo punjenje. Iako su ovo konkretni detalji koji ukazuju na postojanje Mi 10 Pro Plus modela, pomenute informacije je ipak potrebno uzeti sa rezervom.

Benchmark


Danas objavljeno

Novi Dell monitori imaju izdižuću kameru i mikrofone sa utišavanjem buke

Vanja A

Novi MacBook Pro modeli bi mogli imati izrez u displeju

Vanja A

Hakeri ukrali 60 GB podataka – objavili video snimak kao potvrdu

V.R.

Ostavite komentar