Xiaomi predstavlja novi Mi 11 mobilni telefon - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi predstavlja novi Mi 11 mobilni telefon

Globalni tehnološki lider Xiaomi je danas predstavio svoj najnoviji pametni telefon Mi serije.

Xiaomi je sa svojim Mi 11 uređajem ponovo uspeo da prevaziđe prethodnika, sa vrhunskim procesorom, trostrukom zadnjom kamerom od 108 megapiksela, izuzetnim zvukom i 50W bežičnim punjenjem. Xiaomi je danas predstavio i Mi TV Q1 75”, svoju, do sada, najbolju vrhunsku QLED 4K TV ponudu za globalno tržište, kao i posebno izdanje Mi Electric Scooter Pro 2 sa ekskluzivnim dizajnom inspirisanim AMG-om.

Xiaomi je ponovo prevazišao sva očekivanja sa vanserijskim kvalitetom Mi 11 kamere, koja može da se meri sa opremom bilo kog modernog filmskog studija. Kamera širokog ugla opremljena je 108 MP primarnim senzorom kojim Mi 11 snima kristalno jasne slike sa blistavim detaljima uporedive samo sa onima profesionalnog DSLR fotoaparata ili kamerama bez ogledala.

Oslanjajući se na postojeću Xiaomijevu tehnologiju, Mi 11 uvodi izvanredne nove funkcije za fotografiju i video. Poboljšane funkcije noćnog režima nude foto noćni režim rada ne na jednoj, ne dve, već na tri kamere: primarnoj, ultraširokoj i prednjoj.

Xiaomi nije ni malo štedeo na kvalitetu zvuka i ekrana novog Mi telefona, koji je proglašen za trenutno najbolji ekran na čitavom tržištu.

Zahvaljujući najsavremenijoj procesnoj tehnologiji, Mi 11 je još brži, snažniji i efikasniji od svojih prethodnika. Pored toga, Xiaomi je obezbedio i fenomenalnu kombinaciju žičnog i bežičnog punjenja, koja će vam omogućiti neprekidnu akciju.

b92.net

Danas objavljeno

Magic Leap dobio finansijsku injekciju za dalji razvoj inovativnog AR uređaja

Zeljka

Tehnologija: Da li će robot Leo obavljati kućne poslove umjesto nas

Zeljka

iPhone SE 3 kompanije Apple će biti baziran na modelu XR

Zeljka

Ostavite komentar