Xiaomi najavio ažurirane rezultate isporuke telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi najavio ažurirane rezultate isporuke telefona

Prvo tromjesečje 2019. godine je odavno završeno, a analitičari kompanija Counterpoint, IDC i drugih su počeli da objavljuju svoje analize isporuke telefona.

Međutim, kako mnoge kompanije ne otkrivaju svoje kompletne rezultate isporuke, analize često imaju procenjene rezultate koji mogu uznemiriti neke investitore.

Kako bi sprečio bilo kakve glasine Xiaomi je odlučio da objavi zvanično ažuriranje rezultata isporuke svojih telefona između januara i marta, a ono je iznosilo preko 27,5 miliona uređaja.

Jedan izveštaj od ranije je sugerisao da je vlasnik Mi i Redmi brendova isporučio samo 25 miliona telefona, što bi predstavljalo pad od preko 10 procenata. Drugi je procenio isporuku od 27,8 miliona uz tvrdnju da je Xiaomi imao pad od samo jedan procenat. Sam Xiaomi je istakao da će detaljan izveštaj biti objavljen kada bude završen, a on će obuhvatiti širu sliku ukupne prodaje koju je ostvarila kineska kompanija.

Čak i ukoliko postoji manja fluktuacija tržišta, Xiaomi ipak nastavlja da impresionira svojim uređajima kako pod glavnim brendom, tako i pod Redmi podbrendom. Kompanijin Mi Mix 3 5G je već u prodaji u Švajcarskoj, a uskoro se očekuje u Velikoj Britaniji, Italiji i Španiji.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Red Hat-ov CentOS Stream 9 Linux je stigao

V.R.

Upozorenje da hitno ažurirate podešavanja privatnosti na Android uređaju

V.R.

Slabo prihvatanje Windows 11 operativnog sistema

V.R.

Ostavite komentar