Xiaomi nagovještava Redmi Note 8 2021 - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi nagovještava Redmi Note 8 2021

Xiaomijev sistem imenovanja za svoje uređaje i one podbrenda Redmi sve je zbunjujući tokom poslednjih nekoliko godina, a ako ste mislili da ne može dobiti još više, dobro se pripremite.

Jedina stvar koja je nedostajala ovim imenima bila je godina, ali to se ubrzo menja, jer je kompanija upravo nagovestila predstojeći uređaj koji će se zvati Redmi Note 8 2021.

Ovo se dešava kada je originalni Redmi Note 8, lansiran “davne” 2019. godine, uspeo da proda više od 25 miliona jedinica širom sveta. Da bismo proslavili ovu prekretnicu, uskoro će se u potpunosti predstaviti Redmi Note 8 2021.

Ako se pitate šta možete očekivati od ovog novog telefona, neke informacije od pre otprilike nedelju dana tvrde da će ga pokretati MIUI 12.5, imati bateriju od 4.000 mAh i MediaTek Helio G85 čipset, sa punjačem od 22,5 W i četvorostrukom zadnjom kamerom sa glavnim senzorom od 48 MP.

Original je imao istu veličinu baterije, ali napajao ga je Snapdragon 665. Priča se da će nova verzija biti dostupna samo na određenim tržištima, među kojima su i EU i Rusija. Više detalja uskoro.

Izvor: GSM Arena

Danas objavljeno

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham stigao u Evropu

Zeljka

WhatsApp počeo uvoditi 3D avatare

Zeljka

Globalna proizvodnja pametnih telefona pala za 11% u Q3 2022. godine

Zeljka

Ostavite komentar