Xiaomi nagovještava Pocophone F2 za naredno tromjesečje? - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi nagovještava Pocophone F2 za naredno tromjesečje?

Pocophone F1 je bio jedan od najuspešnijih telefona kompanije Xiaomi tokom 2018. godine. Telefon je imao odlične specifikacije i pristupačnu cenu. Međutim i pored ovog uspeha, Xiaomi nije najavio njegovog naslednika, a već smo u poslednjim mesecima 2019. godine i ništa sem sporadičnih glasina se ne pojavljuje o Pocophone F2 modelu.

Mnogi fanovi već počinju da iskazuju nezadovoljstvo zbog nedostatka informacija o pristupačnim flegšipu, a sada su stigle zanimljive informacije koje mnogima ulivaju nadu da će telefon uskoro biti predstavljen. Manu Kumar Jain, šef Xiaomi India odeljenja, je na Twitteru nenamerno nagovestio kada bi Pocophone F2 mogao stići. Zvaničnik kompanije je objavio fotografiju poslovnog sastanka koja u sebi sadrži naznaku perioda kada se F2 očekuje.

Na fotografiji, iza zvaničnika Xiaomija, nalazi se tabla na kojoj je navodno vremenski okvir objave Xiaomi prizvoda. Ukoliko se zumira dovoljno blizu, prikazanao je da je Mi Pad planiran za maj i jun, dok je F2 ubačen u poslednje tromesečje u godini.

Ipak, ove informacije bi trebalo uzeti sa rezervom – Mi Pad (4/4 Plus) nije objavljen u Indiji ove godine, što bi moglo značiti da su informacije sa table zastarele ili se možda odnose na narednu godinu.

Ostaje da se vidi kakvi su planovi kompanije Xiaomi za Pocophone F2 i da li ćemo uopšte videti naslednika popularnog telefona iz prošle godine.

Izvor: Gizchina

Danas objavljeno

Ažuriranje firmvera GoPro HERO 10 rješava problem pregrijavanja kamere

Vanja A

Ovako je trebao da izgleda Surface Neo od kog se ipak odustalo

Vanja A

Apple zamalo izbacio Facebook i Instagram aplikacije sa App Store-a

Vanja A

Ostavite komentar