3. Aprila 2022.

Xiaomi Mix Fold2 će koristiti jedinstvenu šemu preklapanja

Big Portal

Ali zato što tehnologija savijanja, kao i optimizacija sistema, nije bila baš savršena, korisničko iskustvo je bilo pomalo nezadovoljavajuće.

Vredi napomenuti da će, prema prethodnim izveštajima, Xiaomi ove godine lansirati novu generaciju preklopnog telefona, a uređaj će se očekivano pojaviti kao Xiaomi Mix Fold2, kodnog imena L18.

Nedavno je Xiaomiui pronašao kod koji sugeriše da će Xiaomi Mix Fold2 koristiti jedinstvenu šemu preklapanja. Pomenuti kod sadrži frazu „Reversed Folded DeviceStates,“ što može značiti da će uređaj podržavati šemu obrnutog preklapanja. Pravo značenje ovog koda u ovom trenutku se ne može utvrditi, jer izgleda da nijedan proizvođač u industriji nije u stanju da postigne ovu tehnologiju.

xiaomimixfold2kod.jpgPrema kodu koji je procurio, Mix Fold2 će imati interfejs za promenu veličine. Kada preklopite telefon u oba smera, veličina interfejsa će biti promenjena bez grešaka. Ova karakteristika Xiaomi Mix Fold2 je omogućena Android 12L poboljšanjima na sklopivim telefonima, što sugeriše da će Mix Fold2 dolaziti sa Android 12L unapred instaliranim umesto Android 12.

Godinu dana ranije, BOE je takođe demonstrirao sličnu tehnologiju i podelio video koji prikazuje prototip sklopivog ekrana sa unutrašnjim preklapanjem + širenjem + spoljnim preklapanjem. Sa zvaničnog displeja, BOE fleksibilna tehnologija preklapanja od 360° probija ograničenje modula displeja savijanja u jednom pravcu, kako bi se postigla forma od 360°.

Ranije je otkriveno da se Xiaomi MixFold2 savija znatno bolje od svog prethodnika, a unutrašnji i spoljašnji ekrani podržavaju visoke stope osvežavanja, nadoknađujući propuste koje je imao Xiaomi Mi Mix Fold.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare