Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max navodno stiže uskoro i savijaće se ka unutra - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max navodno stiže uskoro i savijaće se ka unutra

Xiaomijev fleksibilni telefon se već dugo iščekuje, a sada dojavljivač Digital Chat Station tvrdi da će Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max (nezvanični naziv) koristiti dizajn sa savijanjem ekrana ka unutra, slično Samsung Galaxy Z Fold2 i Huawei Mate X2 modelima.

Ovo bi mogao biti prototip koji je primećen uživo u januaru. Potom se u februaru model sa M2011J18C oznakom pojavio na TENAA listingu. Analitičar Ross Young sugeriše da bi ovo mogao biti jedan od tri Xiaomi fleksibilna telefona koji bismo mogli videti tokom ove godine.

Sugeriše se da će za Mi Mix 4 Pro Max savitljive panele proizvoditi China Star (CSOT), te da to neće biti Samsung Display. Očekuje se da će displej panel imati dijagonalu od 8.03 inča kada e otvori, uz osvežavanje od 90Hz ili 120Hz. Sekundardni displej bi trebalo da ima veličinu od 6.38 inča.


Pro Max bi trebalo da ima veliki senzor za kameru (1/1.28″ IMX700y), zajedno sa 10x periskop objektivom. Telefon će imati i veliku bateriju sa opcijom brzog punjenja.

Samsung će i dalje biti zadužen za proizvodnju fleksibilnih panela za Xiaomi, ali će ovo biti namenjeno kompanijinom drugom in-folding modelu, sa većim ekranom. Ovaj uređaj će koristiti Ultra Thin Glass, dok se za treći model koristi dizajn displeja koji se otvara ka spolja.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Samsung sa One UI 5.0 iskopirao iOS 16 zaključani ekran

Vanja A

Intel odgovara na Zen 4 izazov, 13. generacija Core procesora spremna

Vanja A

iOS 16 pravi ozbiljne probleme sa baterijom

Vanja A

Ostavite komentar