Xiaomi Mi 11T Pro - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi Mi 11T Pro

Predstojeća Xiaomi Mi 11T serija je već primećena na različitim sertifikacionim listinzima, što ukazuje na to da će ova serija telefona uskoro biti objavljena. Veruje se da će Mi 11T seriju činiti bar dva različita modela, uključujući standardni Mi 11T kao i Mi 11T Pro. Sada se pojavilo više detalja…


Xiaomi Mi 11T Pro: specifikacije i cena

Predstojeća Xiaomi Mi 11T serija je već primećena na različitim sertifikacionim listinzima, što ukazuje na to da će ova serija telefona uskoro biti objavljena.

Veruje se da će Mi 11T seriju činiti bar dva različita modela, uključujući standardni Mi 11T kao i Mi 11T Pro. Sada se pojavilo više detalja o moćnijem Xiaomi Mi 11T Pro modelu, dajući nam uvid u ono što možemo da očekujemo od narednog premijum telefona kompanije Xiaomi.

Prema dostupnim informacijama, Xiaomi Mi 11T Pro će imati 120Hz OLED displej, Snapdragon 888 čipset i veliku bateriju od 5000mAh sa podrškom za 120W brzo punjenje.

 

Kada je u pitanju cena, Xiaomi Mi 11T Pro će prema navodima koštati oko 600 dolara. Poređenja radi, prošlogodišnji Xiaomi Mi 10T Pro je na tržištu Evrope imao cenu od 449 evra za osnovni model.

Kada je u pitanju standardni Mi 11T, ranije glasine su sugerisale da će telefon imati 120Hz displej i MediaTek Dimensity 1200 čipset.

Izvor: PlayfulDroid

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Originalni članak

Danas objavljeno

Otvara se onlajn muzej mobilnih telefona koji prikazuje njihov razvoj od 1984. do danas

Zeljka

NZXT je predstavio nova H510 kućišta, sa poboljšanim potencijalom hlađenja

Zeljka

Poznate glavne specifikacije Xiaomi Civi telefona

Zeljka

Ostavite komentar