3. Januara 2022.

Xiaomi još jednom oborio svoj rekord u prodaji, ovaj put sa Xiaomi 12 serijom

Big Portal

Prema povratnim informacijama od prve grupe potrošača koji su otišli u Xiaomi Home da iskuse Xiaomi 12 seriju, većina njih je mišljenja da je Xiaomi 12 serija „dovoljno izuzetna i napredna“ i da je „nominalna vrednost ovog puta veoma dobra“. Pored izgleda, Xiaomi 12 serija je takođe napravila iskorak u performansama i takođe je dobila jednoglasne pohvale u ovom segmentu.

Nakon testiranja, Xiaomi 12 Pro sa Snapdragon 8 Gen1 procesorom je prilično dobro prošao u kontroli temperature i podešavanju procesora, sa prosečnom brzinom kadrova od 119,9 kadrova u sekundi u 30-minutnom testu „Honor of King“ i najvišom temperaturom od 44,8° , te prosečnom temperaturom od 40,9°.

Pored premijum procesora, Xiaomi 12 Pro takođe ima prvu drugu generaciju 2K ekrana male snage na svetu sa inteligentnom tehnologijom dinamičke brzine osvežavanja, što za posledicu ima vrhunski kvalitet ekrana. Xiaomi 12 Pro takođe ima Sonijevu glavnu kameru IMX707, četriri zvučnika kompanije Harman Kardon i novi čip za kontrolu punjenja Xiaomi Surge P1 koji je samostalno razvio, kako bi krajnji korisnici imali vrhunsko iskustvo u svakom segmentu, prenosi SparrowsNews kineske izvore..

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare