Xiaomi je objavio zvanični video otpakivanja Mix 4 telefona - BIGportal.ba
Tehnologija

Xiaomi je objavio zvanični video otpakivanja Mix 4 telefona

Xiaomi je prošle nedelje predstavio Mix 4 telefon, koji postavlja standarde sa iskustvom punog ekrana, minimalnim okvirima i “Camera Under Panel” rešenjem koje skriva prednju kameru iza nekoliko piksela. Xiaomi je sada objavio i zvanični video otpakivanja Mix 4 modela, koji stiže u značajno velikoj kutiji. U pakovanju se nalazi…

Xiaomi je objavio zvanični video otpakivanja Mix 4 telefona

Xiaomi je prošle nedelje predstavio Mix 4 telefon, koji postavlja standarde sa iskustvom punog ekrana, minimalnim okvirima i “Camera Under Panel” rešenjem koje skriva prednju kameru iza nekoliko piksela.

Xiaomi je sada objavio i zvanični video otpakivanja Mix 4 modela, koji stiže u značajno velikoj kutiji. U pakovanju se nalazi i 120W brzi punjač i kabl za punjenje.

Mix 4 ima zakrivljeni 6.67-inčni AMOLED ekran sa 20MP selfi kamerom ispod panela (Camera Under Panel), a senzor je skriven iza osvetljenih piksela kada se ne koristi.

Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 888+ čipset u kombinacijis a 8GB/12GB RAM-a i 128GB/256GB skladišnog prostora. Baterija od 4500mAh se puni brzinom od 120W za 15 minuta, dok bežično punjenje od 50W puni bateriju za 28 minuta u boost modu.

Mix 4 na poleđini ima 108MP glavnu kameru sa OIS podrškom, optički stabilizovani 8MP periskop zoom modul i 13MP ultraširoku kameru. Telefon je trenutno dostpan u Kini, dok globalna dostupnost nije objavljena.

Originalni članak

Danas objavljeno

Problemi za Apple – iPhone 13 se sve manje traži, a nema ni dijelova

Vanja A

Google Cloud otkriva planove za proširenje infrastrukture

Vanja A

Pixel Watch bi mogao da stigne na proljeće 2022. sa dizajnom bez okvira i Fitbit elementima

Vanja A

Ostavite komentar