22. Septembra 2021.

Xiaomi je objavio nove pristupačne Redmi Smart TV uređaje

Big Portal

Kompanija je sada u Indiji ozvaničila dva nova budžetska televizora u okviru Redmi Smart TV serije, a u pitanju su modeli od 32 i 43 inča.

Redmi Smart TV od 32 inča ima 720p rezoluciju, dok 43-inčni model nudi 1080p panel. Oba TV-a koriste Xiaomi Vivid Picture Engine algoritam za poboljšanje reprodukcije boja, granularnije kontrole kvaliteta slike i direktno korišćenje Netflix ili Amazon Prime Video preko Mi daljinskog upravljača.

Xiaomi je objavio nove pristupačne Redmi Smart TV uređaje

Televizore pokreće četvorojezgarni čipset uz Arm Mali-G31 MP2 GPU i 1GB RAM-a. Prisutno je i 8GB internog skladišnog prostora za Android 11 TV aplikacije. Dva TV-a imaju Patchwall 4.0 launcher, sa ugrađenim sistemom ocenjivanja na IMBd-u i drugo.

Za zvuk su zaduženi 20W zvučnici, sa Dolby Audio, DTS HD i DTS Virtual X podrškom za simuliranje okružujućeg zvuka. Od opcija konekcije, tu su dva HDMI porta, dva USB porta, AV ulaz, 3.5mm priključak i Ethernet port. Takođe, televizori podržavaju Wi-Fi i Bluetooth 5.0, kao i Miracast i Chromecast funkcije.

Redmi Smart TV model od 32 inča ima cemu od oko 217 dolara, dok 43-inčni model stiže po ceni od oko 353 dolara i prodavaće se od 28. septembra.

Izvor: AndroidAuthority

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare