26. Septembra 2020.

Xiaomi je napravio prvi providni televizor za širu upotrebu

Big Portal

Kao prvi televizor ovakvog opisa namenjen masovnoj proizvodnji, novi Xiaomi TV je privukao pažnju javnosti. Kupcima ovaj TV nudi doživljaj providne samosvetleće tehnologije od ivice do ivice.

Kreiran tako da sliku prenosi kao uhvaćenu u vazduhu, stvarajući pritom novi način uživanja u vizuelnom sadržaju, i to po ceni od 7.200 dolara.

Prozirno izdanje Mi TV LUX, nudi kombinaciju vrhunske tehnologije i industrijskog dizajna. Za kompaniju Xiaomi, kako navode, ovo predstavlja veliki napredak i korak ka daljem istraživanju i kreiranju TV formi budućnosti. Kada je isključen, ovaj televizor izgleda kao sasvim običan stakleni panel.

S druge strane kada je uključen, slike koje prikazuje izgledaju kao da lebde u vazduhu, pružajući novo vizuelno iskustvo.

Međutim, ovaj televizor nije bez mana. Postoji ozbiljan odsjaj na panelu, a činjenica da je panel providan čini da se crne i bele lošije vide. Jače boje odaju utisak da se radi o potpuno običnom televizoru.

A za koga je zapravo ovaj televizor? Verovatno za mlade arhitekte koji imaju sjajni interijer u svom domu i žele novi zanimljiv “komad”. Ili pak za one koji su zapanjeni novim i inovativnim tehnologijama.

https://twitter.com/CurieuxExplorer/status/1294912624467959808

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare