Xiaomi donosi MIUI 12.5 Enhanced na devet Mi 11 i Mi 10 modela globalno - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi donosi MIUI 12.5 Enhanced na devet Mi 11 i Mi 10 modela globalno

Kompanija Xiaomi je objavila da uskoro počinje sa globalnom isporukom MIUI 12.5 Enhanced ažuriranja, a u pitanju je kompanijina poboljšana verzija Android interfejsa.

Sledeći uređaji će dobiti ažuriranje tokom posednjeg tromesečja ove godine (oktobar-decembar): Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 11i, Xiaomi Mi 11X Pro, Xiaomi Mi 11X, Xiaomi Mi 10T Pro 5G, Xiaomi Mi 10T 5G, Xiaomi Mi 10 Pro 5G i Xiaomi Mi 10 5G.

Lista modela za Kinu, koji će dobiti ažuriranje, je duža i neki od njih imaju odgovarajuće globalne modele, tako da bi Xiaomi mogao proširiti MIUI 12.5 Enhanced na još više telefona.

MIUI 12.5 Enhanced donosi na stotine ispravki i dodataka, a ključne reči koje ga opisuju su optimizacija i izdržljivost. Atomic Memory optimizuje upotrebu RAM-a, dok druga optimizacija smanjuje upotrebu CPU-a na 15% i smanjuje potrošnju do 8% u nekim scenarijima.

Liquid Storage će održavati memoriju u otimalnom stanju, što usporava njeno starenje. Prema navodima Xiaomija, performanse upisa/čitanja podataka će degradirati svega 5% nakon 36 meseci korišćenja.

Izvor: Benchmark/GSMArena

Danas objavljeno

iPhone 13 Pro ukupno četvrti na DxOMark testu kamera

Vanja A

Nove informacije – DJI Mavic 3 će imati dvostruku kameru i vrijeme leta od 46 minuta

Vanja A

Google patent prikazuje tablet futurističkog izgleda

Vanja A

Ostavite komentar