Xiaomi 12, 12 Pro i 12 Ultra kućišta pokazuju moguće dizajne poleđina - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi 12, 12 Pro i 12 Ultra kućišta pokazuju moguće dizajne poleđina

Novo curenje zadnjih maski novog kućišta možda je upravo otkrilo dizajn poleđine predstojeće Xiaomi 12 linije. One nam nude uvid u poleđinu Xiaomi 12, 12 Pro i 12 Ultra. Izrezi za postavke kamere na Xiaomi 12 i 12 Pro odgovaraju ranijem curenju informacija o dizajnu sa većim otvorom za glavnu kameru od 50 MP…

Novo curenje zadnjih maski novog kućišta možda je upravo otkrilo dizajn poleđine predstojeće Xiaomi 12 linije. One nam nude uvid u poleđinu Xiaomi 12, 12 Pro i 12 Ultra. Izrezi za postavke kamere na Xiaomi 12 i 12 Pro odgovaraju ranijem curenju informacija o dizajnu sa većim otvorom za glavnu kameru od 50 MP i dva manja pomoćna modula koja dolaze ispod. Preostali otvori su za LED blic i ono što liči na mikrofon.

Međutim, pogled na navodno kućište Xiaomi 12 Ultra je mesto gde stvari postaju jako zanimljive. Ovde se nalazi ogromna kružna izbočina sa ukupno 8 (osam!) izreza od kojih najmanje pet izgledaju kao mesta za kamere.

Celokupni izgled vraća nam sećanje na Huawei Mate 40 seriju i Honor Magic 3 seriju, ali nema tačnih informacija o tome koje senzore treba da očekujemo ovde, prenosi GizmoChina. U svakom slučaju, priča se da će Xiaomi 12 serija stići za samo dva dana (12. decembra) ili eventualno 28. decembra kao druga opcija, što u svakom slučaju znači da se čekanju bliži kraj.

Izvor: Benchmark

Danas objavljeno

Meta tužila programere zbog krađe WhatsApp naloga

Vanja A

Moderna poljoprivreda koristi dronove i 5G zarad bolje efikasnosti i manjih troškova rada

Vanja A

Boston Dynamics vas moli da ne stavljate oružje na njihove robote

Vanja A

Ostavite komentar