XFX najavljuje RX 6900 XT ZERO WB grafičku kartu uz prilagođeni EK Water Block - BIGportal.ba
Tehnologija

XFX najavljuje RX 6900 XT ZERO WB grafičku kartu uz prilagođeni EK Water Block

Kompanija XFX je sklopila partnerstvo sa EK Water Blocks, kako bi kreirala prilagođenu Radeon RX 6900 XT grafičku kartu sa vodenim hlađenjem. GPU nosi naziv SPEEDSTER ZERO WB, a korisnicima nudi jedinstven PCB dizajn koji ima tri 8-pinska PCIe konektora. Očekuje se da video karta koristi AMD-ove premijum Navi 21…

XFX najavljuje RX 6900 XT ZERO WB grafičku kartu uz prilagođeni EK Water Block

Kompanija XFX je sklopila partnerstvo sa EK Water Blocks, kako bi kreirala prilagođenu Radeon RX 6900 XT grafičku kartu sa vodenim hlađenjem. GPU nosi naziv SPEEDSTER ZERO WB, a korisnicima nudi jedinstven PCB dizajn koji ima tri 8-pinska PCIe konektora.

Očekuje se da video karta koristi AMD-ove premijum Navi 21 XTXH silicijum, koji nudi najbolje moguće performanse za AMD RDNA 2 arhitekturu. U kombinaciji sa mogućnostima hlađenja koje nudi EK, grafička karta bi mogla postati jedan od najmoćnijih Radeon RX 6900 XT modela na tržištu.

xfx2_8.jpg

XFX još uvek nije objavio specifikacije RX 6900 XT SPEEDSTER ZERO WB grafičke karte, ali render koji se ranije pojavio sugeriše postojanje ARGB osvetljenja i nudi uvid u backplate GPU-a.

Očekuje se da će uskoro biti objavljene kompletne specifikacije, cena i dostupnost XFX-ove prilagođene RX 6900 XT video karta.

Izvor: Overclock3d

Originalni članak

Danas objavljeno

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Xiaomi 12 serija možda neće biti prva koja će imati Snapdragon 8 Gen 1 SoC, stiže na kraju decembra

Vanja A

Apple ima viziju da svi uređaji pune jedan drugi

Zeljka

Ostavite komentar