Xbox Live ponovo u padu ove nedelje - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Xbox Live ponovo u padu ove nedelje

Korisnici širom svijXbox Live ponovo u padu ove nedelje
eta danas su se ponovo požalili da je Xbox Live servis bio u padu. To je potvrđeno i iz same kompanije, jer je preveliki broj korisnika bio aktivan u jednom trenutku i zbog toga su serveri pali.

Problemi sa Xbox Live servisom su počeli po drugi put ove nedelje počeli u petak. Korisnici su se bunili širom interneta, a problem se javio oko 7 časova po srednjoevropskom vremenu. Kasnije je i Microsoft potvrdio na Twitteru da “postoje problemi sa Xbox Live servisom“.

Na početku nedelje je Xbox Live doživeo sličan prekid, a tada je trajao više od dva sata. To je bilo ozbiljnije pucanje od ovog koji se javio po drugi put. Tada su problem imali svi korisnici koji su hteli da se prijave na svom Xbox One uređaju. Oko 22.45 je Microsoft objavio da je rešio probleme oko povezivanja i Party četa, ali nije objavljeno da li je rešena pretraga po grupama.

Problemi sa ovom platformom javljaju se u danima kada sve veći broj Amerikanaca praktikuje socijalno distanciranje i ostanak kod kuće, zbog širenja Korona virusa. To samo po sebi znači da ima veći broj ljudi koji igraju video igre i ostaju kod kuće. Ostaje da se vidi kako će se Microsoft nositi sa tim u narednim nedeljama, s obzirom da je epidemija u SAD-u i Evropi tek počela.

Izvor: The Verge/PCPress

Danas objavljeno

Instagram radi na uvođenju plaćene verifikacije profila

Zeljka

Google se uplašio? Sprema svoju vještačku inteligenciju sa kojom ćemo moći da komuniciramo

Zeljka

Na prodaju iPhone prve generacije: Evo koliko košta komad istorije

Zeljka

Ostavite komentar