WoT - Vraća se Steel Hunter i stiže G.I. JOE! - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

WoT – Vraća se Steel Hunter i stiže G.I. JOE!

Interesantne vesti za World of tanks igrače, pre svega to je da od 15. marta kreće novi Steel Hunter event kao i nova sezona za Battle Pass, ali za one malo starije i nostalgične prema igračkama tu su i novi premium tenkovi inspirisani legendarnim crtanim serijalom G.I. Joe!

G.I. Joe je možda vrhunac svoje popularnosti doživeo 80ih i 90ih godina prošlog veka ali to takođe znači i da ga se veliki broj igrača World of Tanks itekako seća kao omiljenog crtanog i/ili igračke. Zanimljivo je da je postavka priče u ovoj franšizi da postoji globalna ekipa vojnih specijalaca koja rešava sukobe svuda po svetu, G. I. Joe, ali takođe postoji i zla teroristička organizacija Cobra protiv koje se konstantno bore. Sada te dve strane stižu i u World of Tanks gde G.I. Joe dobija posebno modifikovani američki TS-5 lovac na tenkove, dok je u ulozi Cobre sovjetski T-54 First Prototype sa zaista fenomenalno dizajniranim skinom. Naravno tu su i odgovarajući komandiri tenkova, Duke i Cobra Commander! Lično moram priznati da nisam preterano oduševljen G.I. Joe vozilom, ali T-54 u Cobra izvedbi izgleda savršeno za sve ljubitelje ovog serijala. Naravno ovi elementi na vozilima su potpuno neistorijski, nemaju uticaja na sam gameplay, i mogu se i isključiti u postavkama, ali su zaista lepi. Nezgodno je što G.I. Joe vozila dolaze samo kao premium dodaci, a možete odabrati da kupite ili samo skinove (ukoliko posedujete ova vozila ili planirate da ih nabavite) ili i premium tenkove u paketu sa skinovima i komandirima.

Foto: Wargaming

Druga stvar na koju treba obratiti pažu u World of Tanks jeste da kreće nova sezona Steel Hunter, battle royale moda, koja traje od 15. marta do 22. marta, dok će naredne runde biti u aprilu, maju i junu. Došlo je do nekih manjih promena u samom modu, ali uglavnom je suština ista – sakupljate dodatke u nadograđujete svoje vozilo s ciljem da u konačnom obračunu ostanete jedini preostali. Međutim ono što se menja jesu nagrade koje sada više nisu specifične za Steel Hunter mod ili Frontlines, već se dobijaju poeni vezani za Battle Pass, koji je takođe startovao sa novom sezonom od 15. marta. Dakle dobijate poene u Battle Pass progresiji koja vas u ovoj sezoni vodi do specijalnih stilova za ali i posebnih tokena za koje kasnije možete uzeti reward vozila, 3 koja su već poznata iz prethodne godine: AE Phase I, Char Futur 4 i Object 777 Version II, kao i dva potpuno nova vozila: Kunze Panzer i K-91-PT. Naravno Battle Pass poene ne morate zarađivati samo kroz Steel Hunter, možete igrati i obične random bitke kao i do sada.

Danas objavljeno

Grand Theft Auto: Nova zakrpa za trilogiju popravlja 100+ grešaka

Vanja A

Prvi put nakon šest godina, Apple je ponovo najbolji

Zeljka

Battlefield 2042 igrači peticijom traže jednu jednostavnu promjenu

Zeljka

Ostavite komentar