World of Tanks stiže na Steam, vijerni igrači razočarani - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

World of Tanks stiže na Steam, vijerni igrači razočarani

World of Tanks je izuzetno popularna MMO igra sa fokusom na PvP borbe između tenkova koji su se pojavljivali tokom istorije. Od objave 2010. godine, igra je zabilježila ogroman uspjeh na brojnim platformama, uključujući i PC.

Dok su PC igrači u prošlosti morali da instaliraju i pokrenu igru preko zasebnog launchera, World of Tanks je sada objavio da će uskoro postati dostupan i na Steam platformi.

Iako nije objavljen konkretan datum (sem informacije da će se to desiti tokom 2021. godine), World of Tanks je sa ushićenjem najavio da će svoj sadržaj moći da ponudi korisnicima na Steamu.

Nažalost, World of Tanks nije originalno dizajniran kao igra za više PC platformi, pa oni koji preuzmu naslov preko Steama neće moći da prebace svoje postojeće naloge i sačuvane podatke. To znači da će igrači na Steamu morati da krenu od početka.

Od objave 2010. godine, World of Tanks je kao besplatna igra uspeo da formira bazu od preko 160 miliona igrača. Biće zanimljivo videti da li će prisustvo na Steamu dodatno povećati broj igrača.

Izvor: KitGuru/Benchmark

Danas objavljeno

Istražuju se tvrdnje o curenju telefonskih brojeva WhatsApp korisnika

Vanja A

Apple testira jedan od bitnih noviteta za iOS

Vanja A

Musk moli korisnike Twittera da budu aktivniji: Uključite se u javnu raspravu

Zeljka

Ostavite komentar