Windows 11 je sada dostupan za sve korisnike operativnog sistema Windows 365 - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Windows 11 je sada dostupan za sve korisnike operativnog sistema Windows 365

Microsoft Ignite, najveći kompanijin događaj ove godine je održan sinoć

Kao i obično, kada je ova konferencija u pitanju, postoji gomila najava, a ima ih i onih koje imaju veze sa Windows 11 sistemom, koji je već ranije objavljen. Pa, šta je to onda?

Najvažnije je da svi Windows 365 pretplatnici sada mogu da koriste novi OS. Možda se sećate da kada je Windows 365 najavljen kao operativni sistem za striming ili računar u oblaku, ponudio je Windows 10 uz obećanje da će Windows 11 biti kasnije, piše XDA-developers. Pošto je već dostupan korisnicima Windows 365 Enterprise, postoje nove alatke koje pomažu korisnicima Windows 365 Business da pređu na najnoviju verziju Windows-a. Ova pogodnost je sada dostupna.

Postoji i nekoliko drugih poboljšanja usluge. Postoji novi podesivi grejs period. Trenutno postoji način da se računar u oblaku podesi tako da bude ukinut nakon grejs perioda od sedam, a sada će moći odmah da se prekine grejs period. Ova usluga je trenutno u procesu odobrenja.

Sada će postojati podrška za računare u oblaku koji su priključeni na Azure AD, tako da vam neće trebati sopstvena Azure infrastruktura. U Microsoft Endpoint Manager-u će biti nove metrike za izveštavanje o performansama CPU-a i RAM-a. Očigledno, ovo ima za cilj da poboljša podršku za Cloud PC. Oba ova ažuriranja će uskoro biti dostupna.

Windows 11 je sada dostupan za sve korisnike operativnog sistema Windows 365

Konačno, windows365.microsoft.com takođe dobija poboljšanja. Moći ćete da promenite podešavanja lokalnih resursa, kao što su štampači i tastature, i možete da menjate podešavanja dok ste u sesijama.

Postoji nekoliko drugih poboljšanja vezanih za Windows koja su na putu. Microsoft Excel na vebu će kasnije ove godine podržati Universal Print, što znači da možete da štampate na bilo kom štampaču u vašoj organizaciji. Testna baza za Microsoft 365 je sada generalno dostupna. To je napravljeno da bi se olakšalo testiranje aplikacija sa ažuriranjima funkcija, a kada govorimo o ažuriranjima funkcija za Windows 11, moći ćete da upravljate njima pomoću Microsoft Intune-a.

Benchmark.

Danas objavljeno

Tviter kažnjen sa 150 miliona dolara – prodavali privatne podatke korisnika

Zeljka

Dyson razvija robote za sve kućne poslove koje mi ne volimo da radimo

Zeljka

Samsung Galaxy S23 i S24 bez Exynos procesora

Zeljka

Ostavite komentar