Windows 11 je sada dostupan beta testerima - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Windows 11 je sada dostupan beta testerima

Windows 11 se očekuje kasnije tokom godine, a oni koji su deo Microsoftovog Insider programa mogli bi biti zainteresovani za učestvovanje u testiranju novog operativnog sistema u beta kanalu.

Operativni sistem je do sada bio dostupan samo u Dev kanalu.

Ipak i pored toga što je u pitanju beta, još uvek se radi o relativno ranoj verziji Windowsa tako da se ne preporučuje za svakodnevno korišćenje, već kao pregled funkcija i karakteristika koje če Windows 11 nuditi kada postane zvanično dostupan. Microsoft, doduše,  ističe da je beta verzija stabilnija u poređenju sa prethodnom dev preview verzijom.

Windows 11 će početi da se korisnicima isporučuje krajem 2021. godine i biće dostupan kao besplatna nadogradnja za one korisnike koji imaju Windows 10.

Windows 11 je sada dostupan beta testerima

Microsoft je ranije objavio da će uređaji koji koriste Intel procesore 8. generacije i AMD Zen 2, kao i Qualcomm 7 i 8 Series zadovoljiti kompanijine principe sigurnosti i pouzdanosti i minimalne sistemske zahteve za Windows 11. Kompanija takođe istražuje mogućnosti da u ovo uključi i uređaje koji koriste Intel procesore 7. generacije i AMD Zen 1.

Izvor: Ubergizmo

Danas objavljeno

Poco C31 će biti novi telefon iz pristupačnog segmenta

Vanja A

Microsoft proizveo bežični miš od reciklirane plastike iz okeana

V.R.

Na Dark web-u se prodaje 3.8 milijardi ukradenih pristupnih podataka za Clubhouse i Facebook

V.R.

Ostavite komentar