29. Januara 2020.

“Who wants to live forever” i crni flor na San Siru

Big Portal

Brajant, koji je živeo u Italiji izmedju šeste i 13. godine, bio je veliki navijač Milana.

Pet puta šampion NBA sa Los Andjeles Lejkersima i 18 puta učesnik Ol star utakmica, poginuo je u nedelju sa svojom ćerkom Djijanom (13) u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji.

Kako prenosi AP, dok su se igrači Milana i Torina zagrevali, na bilbordima su bili istaknute reči “Legend Never Die” i “SempreKobe” (“Legenda nikada ne umire” i “Uvek Kobi”), kao i njegove slike. Neposredno pred utakmicu, na stadion je ugašeno svetlo, zvanični spiker je odao poštu Brajantu, a navijači su aplaudirali i podigli u vis mobilne telefone sa svetlom, dok je puštena pesma grupe “Kvin” “Who wants to live forever”.

Neki navijači su nosili dresove Lejkersa sa Brajntovim imenom na leđima. Igrači oba tima nosili su na ruci crni flor, a u 24. minutu navijači oko stadiona odalli su poštu Brajantu, koji je nosio dres s brojem 24, i podigli transparent “Počivajte miru, Kobi i Djijana, zauvek zajedno”.

Milan je ranije juče objavio jedan intervju s Brajantom napravljen pre nekoliko godina kada je posetio klub.

“Gledanje (Ruda) Gulita, (Franka) Rajkarda, (Marka) Van Bastena i (Paola) Maldinija bio je za mene san. To je bio moj omiljeni tim. U Los Anđelesu u mom pretincu u svlačionici držao sam dres i šal i svaki dan ih gledao”, rekao je Brajant na italijanskom. Milan je u produžetku pobedio Torino sa 4:2.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare