15. Novembra 2022.

WhatsApp vam sad dozvoljava da koristite isti nalog na više telefona

Big Portal

Prema informacijama sa WABetaInfo, gde inače saznajemo o svim WhatsApp promenama, uskoro ćemo dobiti takozvani „companion“ režim, koji je sada već dostupan nekim beta korisnicima, koji dozvoljava da isti nalog koristite na 4 uređaja u isto vreme.

Ovo su prijavili korisnici koji koriste beta verziju 22.2.24.18, i to čak ne svi, ali oni koji su je dobili kažu da je podešavanje krajnje jednostavno i da se opcija nalazi u meniju sa tri tačke kada pokrenete WhatsApp na novom telefonu. Nakon toga je potrebno samo da povežete svoj novi uređaj korišćenjem QR koda i WhatsApp će biti dostupan i na novom uređaju.

WA_COMPANION_MODE_ANDROID.png

Companion režim je prvo testiran u prethodnoj beta verziji WhatsApp aplikacije, ali je tada bio dostupan samo na tabletima. Treba napomenuti da je ova opcija već dugo dostupno u desktop verziji, koju možete lako povezati sa svojim nalogom koji koristite na telefonu.

Prednosti sinhronizacije WhatsApp aplikacije na više uređaja su prilično očigledne: sve vaše poruke su uvek na jednom mestu, bez obzira na kom uređaju otvorite WhatsApp.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare