7. Novembra 2021.

WhatsApp uvodi funkciju za povezivanje uređaja bez potrebe za pametnim telefonom da biste bili na mreži

Big Portal

Ranije ste morali da se uverite da je vaš glavni pametni telefon još uvek povezan na internet pre nego što ste mogli da vodite razgovor u povezanom veb pretraživaču.

Kada omogućite ovu funkciju na svom pametnom telefonu, potrebno je da se uključite u funkciju – označenu kao još uvek u „Beta“ fazi. Kada se omogući, biće vam prekinuta veza sa svim uređajima pre ponovnog povezivanja sa novim uređajem. Jednom povezan, ponaša se skoro na isti način, osim što ćete moći da ćaskate bez obzira da li je vaš glavni pametni telefon na mreži ili ne. Pored toga, poruke i pozivi su i dalje šifrovani od kraja do kraja.

WhatsApp uvodi funkciju za povezivanje uređaja bez potrebe za pametnim telefonom da biste bili na mreži

Sada će povezani uređaji moći da primaju i šalju poruke do 14 dana nakon što glavni pametni telefon bude van mreže. Ovo može biti korisno ako ste u situaciji u kojoj ste privremeno izgubili pametni telefon i morate da ostanete u kontaktu sa ljudima preko WhatsApp-a, ili ako vam je baterija na pametnom telefonu istrošena, ali ste u blizini povezanog računara.

Nažalost, postoji ograničenje na iOS-u koje vam ne dozvoljava brisanje poruka ili niti razgovora sa povezanog uređaja. Drugo ograničenje je to što još uvek ne možete da povežete tablet ili sekundarni pametni telefon.

Da biste proverili funkciju, ažurirajte na najnoviju verziju WhatsApp-a i dodirnite meni sa tri tačke. Zatim dodirnite „Povezani uređaji“ i omogućite funkciju.

Benchmark.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare