31. Maja 2022.

WhatsApp testira opciju čuvanja najosetljivijih poruka

Big Portal

Kad je WhatsApp uveo opciju poruka koje nestaju nakon određenog vremena, brojni su korisnici iskoristili tu mogućnost kako bi, u dopisivanju s kontaktima, poslali neku osetljivu informaciju. Bilo da se radilo o fotografiji, adresi ili broju bankovnog računa.

Ali, šta ukoliko vam je neko poslao takvu informaciju koju biste ipak želeli da sačuvate za kasnije? Upravo o tome trenutno razmišljaju u WhatsAppu i rade na opciji koja bi korisnicima omogućila da i takve poruke sačuvaju.

https://twitter.com/WABetaInfo/status/1529251825962065920

WABetaInfo otkrio je da se trenutno testira opcija koja bi omogućila čuvanje takvih, osetljivih poruka, u posebnom sandučetu. Prema snimcima ekrana koje su objavili, sanduče bi se zvalo “Kept Messages” odnosno Sačuvane poruke, a navodno bi bilo dostupno i u razgovorima jedan-na-jedan, kao i u onim grupnim.

Iako je ova opcija još uvek u fazi testiranja, a članovima grupe za Beta testiranje bi tek trebalo da postane dostupna u sledećim sedmicama, “obični” korisnici moraće još malo da se strpe. Naravno, pod uslovom da u WhatsAppu zaista i odluče da omoguće korisnicima da takve, osetljive, poruke čuvaju za kasnije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare