WhatsApp će vam uskoro omogućiti da puštate glasovne bilješke u pozadini - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

WhatsApp će vam uskoro omogućiti da puštate glasovne bilješke u pozadini

Prošlog mjeseca, WhatsApp je predstavio još jednu novu funkciju koja vam omogućava da pregledate glasovne beleške pre nego što ih pošaljete.

Sada, najnovije beta ažuriranje WhatsApp-a donosi još jednu promenu koja će vam omogućiti da slušate glasovne poruke u pozadini.

Trenutno, ako pustite glasovnu belešku u WhatsApp-u i pređete na drugo ćaskanje, ona prestaje da se reprodukuje. Ali pojavio se novi globalni plejer za glasovne beleške u najnovijoj beta verziji WhatsApp-a za Android (v2.22.3.1), koji vam omogućava da puštate glasovne beleške u pozadini.

Nakon što pustite glasovnu belešku i odete do početnog ekrana WhatsApp-a ili do drugog ćaskanja, novi plejer glasovnih beleški se pojavljuje na vrhu aplikacije. Sadrži dugmad koja vam omogućavaju da pauzirate, nastavite i odbacite glasovnu belešku, a čak ima i traku napretka.

WA_GLOBAL_VOICE_NOTE_PLAYER_ANDROID768x419.png

Trenutno je ova funkcija u razvoju i nije dostupna beta testerima u najnovijem WhatsApp beta izdanju. WhatsApp tek treba da objavi bilo kakve zvanične informacije o ovoj promeni, tako da ne znamo kada će početi da se prikazuje na beta kanalu.

Vredi napomenuti da WhatsApp već neko vreme radi na ovom globalnom plejeru za glasovne beleške. VABetaInfo ga je prvi put primetio u WhatsApp beta verziji za iOS još u oktobru prošle godine, ali do sada nije objavljen ni na iOS-u.

Benchmark.

Danas objavljeno

Na ovim uređajima već danas možete da instalirate Android 13

Vanja A

Sapphire TOXIC RX 6950 XT Limited Edition – Otrovno dobra (Video)

Vanja A

Xiaomi predstavio Redmi Note 11T Pro i Pro+, top modele Note linije

Vanja A

Ostavite komentar