Weta Workshop pravi svoju verziju Lord of the Rings igre - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Weta Workshop pravi svoju verziju Lord of the Rings igre

Weta Workshop se vraća u Srednju zemlju. Radi na novoj igri Gospodara prstenova zajedno sa izdavačem Private Division. Igra je u ranom razvoju i objavljeno je nekoliko detalja, iako se dvije strane nadaju da će je objaviti u fiskalnoj godini Take-Two-a, matične kompanije Private Division 2024, koja se završava u martu 2024.

Da li će Weta Workshop biti osveženje?

Prema ugovoru sa Middle-Earth Enterprises, Weta Workshop ima „najširu kreativnu licencu za tumačenje osnovnog znanja knjiga“, navodi se u saopštenju za javnost.

Bilo je na desetine igara Gospodara prstenova tokom godina, tako da će biti zanimljivo videti kakvu vrstu svežine Weta Workshop planira. Naravno, Weta Workshop ima mnogo iskustva u ovoj oblasti. Radili su na filmovima Pitera Džeksona Gospodar prstenova, kao i na trilogiji Hobit. Kompanija za specijalne efekte, koja je osnovala odeljenje za igre 2014. godine, takođe sarađuje sa Amazonom na filmu Gospodar prstenova: Prstenovi moći. Private Division je u međuvremenu nedavno objavio igre kao što su The Outer Worlds, OlliOlli World i Rollerdrome.

Ovo nije jedina igra Gospodara prstenova koja je u pripremi. Očekuje se da Gospodar prstenova: Golum stigne u nekoliko narednih meseci.

Izvor: Engadget/PCPress

Danas objavljeno

Uprkos problemima na PC tržištu, Intelove ambicije ostaju nepromenjene

Zeljka

ZTE predstavio Axon 40 Ultra Space Edition

Zeljka

Značajno bolji senzor kamere stiže na iPhone 15

Zeljka

Ostavite komentar