14. Septembra 2019.

Western Digital predstavio WD_BLACK liniju gejming skladišnih uređaja

Big Portal

Sa ovom linijom, kompanija pozicionira WD_BLACK kao svoj novi brend namenjen gejmerima, kako na PC uređajima tako i na konzolama.

WD_BLACK brend predstavlja iskorak iz kompanijine klasične linije Western Digital Caviar Black internih hard diskova. Brend doživljava svojevrstan preporod sa WD_BLACK SN750 M.2 NVMe SSD-ovima. Kompanijini dizajneri takođe objavljuju i još nekoliko novih proizvoda, uključujući WD_BLACK P10 prenosivi hard disk, WD_BLACK D10 eksterni desktop hard disk, WD_BLACK P50 prenosivi SSD, kao i Xbox varijante za P10 i D10.

WD_BLACK P10 je džepni prenosivi hard disk, sa jednim USB 3.1 kablom za povezivanje i napajanje. Stiže u kapacitetima od 2TB, 4TB i 5TB. Xbox One varijanta stiže sa Xbox One oznakom i uključuje Xbox Game Pass Ultimate pretplatu od dva meseca.

WD_BLACK D10 je namenjen korišćenju na stolu, a stiže sa odvojenim kablovima za napajanje i konekciju. Ima i USB type-A portove sa viskoim protokom, za punjenje gejming periferija. Osnovna varijanta ovog modela stiže sa kapacitetom od 8TB, dok D10 Xbox One verzija ima 12TB kapacitet i tri meseca pretplate na Xbox Game Pass Ultimate.

Na kraju, WD_BLACK P50 je prenosivi SSD, koji ima NVMe drajv i omogućava brzine prenosa podataka do 2000 MB/s, uz USB 3.2 Gen 2×2 (20 Gbps) interfejs. Stiže u kapacitetima od 500GB, 1TB i 2TB.

Izvor: TechPowerUp

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare