WagWag je nova društvena mreža za kućne ljubimce - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

WagWag je nova društvena mreža za kućne ljubimce

Zamisli svijet u kojem životinje imaju svu njegu koju zaslužuju. Ako si posvećeni vlasnik kućnih ljubimaca, uzgajivač životinja, ili imaš centar za životinje ili sklonište za spasavanje, ili jednostavno voliš životinje, tu je WagWag, nova aplikacija koja bi obuhvatala sve oblasti vezane za srećan i siguran život ljubimaca.

WagWag je aplikacija koja ti u samo par klikova omogućava lak pristup informacijama koje se odnose na svakodnevni život, zdravlje i njegu životinja. Karakteriše ga jednostavnost i intuitivan pristup u izradi profila  kućnih ljubimaca, lakoća u međusobnoj interakciji vlasnika, veterinara, uzgajivača i skloništa za spasavanje životinja. Ova aplikacija je posvećena svakoj lutalici koja nije na vrijeme spašena sa ulice.

Foto: Amarildo Silva / Demilked

Iako postoje mnoga skloništa za bezbjednost i ljudi koji se profesionalno ili dobrovoljno brinu o životinjama, i dalje postoji jaz između ljubitelja kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika. Većina životinjskih zajednica lokalno je grupisana na društvenim mrežama. Čine ih dobrovoljci (volonteri, veterinari, uzgajivači i skloništa koja finansiraju sponzori) koji se nalaze na istom području, a zajednički cilj im je spasavanje životinja.

WagWag nudi rješenje u vidu kreiranja profila kućnih ljubimaca. Omogućava svim ljudima koji su bili dio životinjskog života da ostanu u kontaktu, bez narušavanja privatnosti novog vlasnika. Glavni cilj je stvaranje globalne mreže u kojoj se sve zajednice, službe i ljudi, čiji je cilj dobrobit životinja, mogu povezati na jednom mjestu.

WagWag

Jedna od prednosti WagWag-a je da će korištenje aplikacije i registracije životinja biti besplatno za sve korisnike, uz mogućnost plaćenih promocija i reklamiranja proizvoda.

Da bi se ova ideja realizovala, potrebno je prikupiti sredstva u obliku kampanje. Svi pojedinci, kompanije, dobrotvorne organizacije mogu biti uključeni u ovaj projekat. Uključi se i ti i pomozi da se napravi aplikacija uz pomoć koje će svijet postati bolje mjesto za sve životinje. Ukoliko doniraš, tvoj ljubimac i ti dobijate poklon u znak zahvalnosti. Takođe, za nekoliko mjeseci dobijaš počasno mjesto na WagWag aplikaciji, koja će se napraviti uz pomoć tvoje donacije.

Više detalja možeš pronaći na linku: Kickstarter.

Izvor: elem.ba

Danas objavljeno

Izveštaj iz studija: Cyberpunk 2077 nije trebalo da izađe 2020. godine

D

Koja čet aplikacija je najbolja za vas?

D

Chrome 88 implementira pretragu tabova i poboljšanu zaštitu za lozinke

D

Ostavite komentar